Kogte kartofler bliver til sprøde ovnkartofler som andendags-mad

Har du kogt for mange kartofter? Så kan du lave nemme og sprøde ovnkartofler dagen efter.

Ingredienser
Kogte kartofler fra dagen før – her er der 400 gram.
Evt. et par champignon – behøves ikke
1spsk. andefedt eller olie
Salt

Sådan gør du
Skær kartoflerne i kvarte og læg dem i et ildfast fad.
Drys lidt salt over
Vend i andefedt (giver en dejlig sprød overflade) eller andet fedtstof
Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45 minutter.

Serveres til kødrester som f.eks. stegt andekød mv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>